Uutiset


29.8.

 • Vaikka pyöräilykausi alkaa lähetä loppuaan, KOH-I-NOOR-ajojen viimeinen, kuudes osakilpailu kokosi vielä yksitoista ajajaa viivalle. Kaksikko Olli Miettinen ja Oskari Vainionpää karkasi jo alkukierroksilla muilta ja ajoi vuorovedolla yhdessä maalimäkeen saakka. Olli vei päätöskilpailun voiton ja samalla myös kokonaiskilpailun.

  Kilpailuissa oli tänä vuonna 122 osanottajaa 31:stä seurasta tai tiimistä. Kilpailusarjan palkintojenjakotilaisuudesta ilmoitetaan myöhemmin.

8.8.

 • KOH-I-NOOR-ajojen viides osakilpailu aloitettiin aika-ajolla, jonka nopein oli TWD-Länkenin Oskari Vainionpää erinomaisella ajalla.
  Linja-ajon aikana satoi ajoittain pientä tihkua, mutta se ei estänyt ajajia pitämästä hyvää vauhtia. Alkukierroksien jälkeen pääjoukosta irtaantuivat Sasu ja Samuel Halme sekä Oskari Vainionpää. Samuel joutui muutaman kierroksen jälkeen antamaan periksi ja Oskari ja Sasu jäivät kärkeen ratkaisemaan voiton. Loppumäessä Sasu oli vahvempi ja otti näin kauden toisen voittonsa KOH-I-NOOR-ajoissa. Yhteispisteissä Olli Miettinen johtaa nyt kymmenen pisteen erolla seuraavaan, Lauri Siukolaan.

4.7.

 • KOH-I-NOOR-ajojen kolmannen osakilpailun aika-ajossa saatiin nauttia vaihteeksi kesäisestä kelistä, ja nopein oli Chebici-Iskun Jarkko Niemi. Jarkon tahdissa edettiin myös linja-ajossa, jossa ukkoskuurot kastelivat perusteellisesti kaikki kilpailijat. Jarkko ajoi lähes koko matkan soolona ja poimi vähintään kierroksella kiinni kaikki kanssakilpailijansa kahta lukuunottamatta.
  Jarkko Niemi on myös pistetilanteen kärjessä kolmen osakilpailun jälkeen.

23.6.

 • Kolmas Leijona GP saatiin viedyksi läpi vaihtelevissa olosuhteissa, mutta kaatosateelta onneksi vältyttiin.

  Naisten sarjan voittajaksi ajoi Team Medilaserin Laura Vainionpää, joka pysyi raskaalla radalla helpon näköisesti lähdön pääjoukon vauhdissa.

  Miesten kilpasarja ajoi yhdessä M-40:n kanssa päivän suurimmassa lähdössä. Lähdön voittajaksi karkasi jo ikämiehissä ajava Lahden Pyöräilijöiden Sami Hiltunen ja kilpasarjan nopein oli pääjoukon kirin voittanut Kaupin Kanuunoiden Johan Nordlund.

  Miesten elitesarjassa pidettiin alusta saakka hyvää vauhtia ja joukko alkoi hajota jo ensikierroksilta alkaen. Maalimäessä kilpakumppaneitaan vaikutti eniten matkan aikana kiusaavan FDJ.fr:ssä ammattilaisena ajava Jussi Veikkanen, joka suomenmestariasussaan oli helppo erottaa ajajaryhmästä. Kierrosmäärän kasvaessa kärkeen jäivät lopulta vain Veikkanen ja ajon toissavuotinen voittaja, TWD-Länkenin Samuel Pökälä, jotka ajoivat lopulta pääjoukonkin kierroksella kiinni. Loppukirissä maalimäessä Veikkanen oli vahvempi ja jätti Pökälän toiseksi. Kolmanneksi ajoi Team Medilaserin Sasu Halme, joka oli käynyt jo keväällä ottamassa tuntumaa rataan.

  Kaikki tulokset

17.6.

 • Leijona GP:n ilmoittautumisaika on päättynyt ja kilpailun osanottajaluettelot on julkaistu. Miesten sarjassa kisaamaan on lähdössä edustava joukko maamme kärkiajajia. Mukana on myös ammattilaisena FDJ.fr:ssa ajava Jussi Veikkanen.

5.6.

4.6.

14.5.

 • KOH-I-NOOR-ajojen ensimmäiseen osakilpailuun osallistui kurjaa keliä lupaavista sääennustuksista huolimatta kolmisenkymmentä ajajaa. Aikuisten avoimen lähdössä oli 24 ajajaa ja ylivoimaiseen voittoon ajoi Team Medilaserin Sasu Halme.
  tulokset (tulokset Excel 97 -muodossa)

17.4.

 • Tänäkin vuonna KOH-I-NOOR-ajojen ensimmäinen osakilpailu kuuluu myös Bianchi-cupiin. Tässä osakilpailussa ajetaan kaksi lähtöä ja pisteet lasketaan kumpaankin (Bianchi ja KOH-I-NOOR) kilpailusarjaan näiden omien sääntöjen mukaisesti. Säännöissä ja osakilpailuohjelmassa on ensimmäistä osakilpailua koskevat poikkeukset merkitty turkoosilla värillä. Katso myös Bianchi-cupin säännöt.

13.3.

 • Sivusto on päivitetty uudelle kaudelle.