Uutiset


31.8.

 • KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen päätöskilpailu keräsi yllättäen ennätysosanoton: hienossa säässä viivalle asettui 25 ajajaa. Alkukierrokset ajettiin tunnustellen melko rauhalliseen tahtiin kunnes TWD:n Jussi Nummikko karkasi pääjoukosta. Muutaman yksin ajetun kierroksen jälkeen Nummikko sai seurakseen HyPy:n Olli Miettisen, Picaron Mikko Kejon ja Chebici-Iskun Tommi Martikaisen, ja tämä neljän ajajan kärkiryhmä pysyi loppuun saakka yhdessä. Loppukirissä Tommi Martikainen otti kauden toisen osakilpailuvoittonsa helpon näköisesti. Naisten sarjassa voittaja, TWD:n Maija Rossi, paransi 15 kierroksen ennätystään yli kolme minuuttia.

  Miesten sarjan yhteispisteissä voiton vei Olli Miettinen ja naisten sarjan voittaja oli Maija Rossi. Kokonaiskilpailun palkinnot jaettiin paikalla olleille palkittaville. Jakamatta jääneitä palkintoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta .

  Kiitokset kaikille osanottajille! Ajajia oli mukana tänä vuonna enemmän kuin vuosiin. Ensi vuonna tapaamme jälleen Ahvenistolla.

23.8.

 • Tänä vuonna KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen osakilpailuihin osallistuneilla on nyt mahdollisuus saada veloituksetta muistoksi vedos (vähintään kokoa 13 x 18 cm) yhdestä kuvasta tämän vuoden ajetuista osakilpailuista.
  Kuvan voi tilata lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen tiistaihin 28.8. klo 24:00 mennessä ja sen saa osallistumalla viimeiseen osakilpailuun torstaina 30.8. klo 18:30.
  Kuvatilauksessa pitää ilmoittaa osakilpailun numero ja kuvan nimi (_DSCxxxx) tai kuvan yläpuolella näkyvä juokseva numero ja kuvan voi siis valita näiden joukosta:
  1. osakilpailu
  2. osakilpailu
  3. osakilpailu
  4. osakilpailu
  5. osakilpailu

19.8.

10.8.

 • KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen viidennessä osakilpailussa oli hiukan odotetusti vähemmän osanottajia kuin aiemmissa, mutta se ei kilpailun tasoa laskenut. Aika-ajokierroksella CC Tailwindin Maija Rossi passitti Kristiina Iisakkilan kahdeksan vuotta vanhan ennätyksen historiaan ja oli koko porukan kolmanneksi nopein.
  Linja-ajosta tuli Chebici-Iskun jäsentenvälinen kilpailu. Tasaisen reipas vauhti pakotti ensin Janne Suokkaan ja sitten suomenmestari Jarkko Niemen antamaan periksi ja Tommi Martikainen sai näin ajaa yksin voittajana maaliin tämän kauden toistaiseksi parhaalla ajalla.
  Mukana oli jälleen ilahduttavasti myös ensikertalaisia.
  Miesten sarjan yhteispisteissä kärkipaikka pysyi edelleen Kalle Laanterällä.

4.8.

27.7.

 • SM-ratakilpailujen läheisyys ehkä vähensi osanottoa, mutta silti KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen neljänteen osakilpailuun riitti kohtalaisesti ajajia ja vauhtia pidettiin jälleen alusta alkaen. Pitkän irtioton päätteeksi Hyvinkään Pyöräilijöiden Team Skinsin Olli Miettinen otti revanssin sunnuntaina maastossa suomenmestaruuteen ajaneesta TWD-Länkenin Jussi Rossista. Miesten sarjan yhteispisteissä Kalle Laanterän johto on kaventunut yhteen pisteeseen.

17.7.

 • Sunnuntaina ajettu 2. Leijona GP onnistui sekä järjestelyiltään että kilpailullisesti. Ajajia oli mukana toista sataa ja monet heistä ensi kertaa Ahvenistolla. Miesten eliten voitti aktiivisesti ajanut TWD-Länkenin Sami Tiainen lopulta helpon näköisesti. Samalle joukkueelle menivät myös muut mitalit: Samuel Pökälä oli toinen ja Jussi Rossi kolmas. Naisten sarjassa CC Tailwindin Maija Rossi oli täysin ylivoimainen. Tarmolaisista mukana olivat Jari ja Rauni. Jari voitti sarjansa tiukassa kirikamppailussa, mutta Rauni joutui jättämään kisan kesken.
  täydelliset tulokset

11.7.

5.7.

 • KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen kolmas osakilpailu kokosi hyvän joukon ajajia kisaamaan aurinkoisessa säässä. Aika-ajokierros oli kärjen osalta tasainen ja neljä minuuttia alittui peräti neljän kuskin voimin. Nopein oli TWD-Länkenin Sami Tiainen, mutta Hyvinkään Pyöräilijöiden Team Skinsin Olli Miettinen ei hävinnyt kuin 1,1 sekuntia.
  Linja-ajossa ajettiin jälleen aktiivisesti ja joukko hajosi jo alkukierroksilla koko radan mitalle. Kärkiporukasta yritettiin useita kertoja irtiottoja ennen kuin Tiainen ja Miettinen onnistuivat karkaamaan. Loppukirikamppailussa Tiainen oli vahvempi ja vei näin kolmannen osakilpailun puhtaasti nimiinsä. Miesten sarjaa johtaa yhteispisteissä edelleen Kalle Laanterä.

2.7.

10.6.

 • Perinteikäs ja arvostettu Porvoon ajo järjestettiin jo 84. kerran. Tarmolaisista Jari ja Rauni ajoivat jälleen mitalisijoille sarjoissaan. Tapio puolestaan joutui keskeyttämään miesten Elite-luokan raskaassa, 160 km:n kilpailussa.

8.6.

 • KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen toisessa osakilpailussa oli jo oikean kilpailun tuntua. Mukana oli peräti 23 ajajaa ja kilpailu lähti käyntiin reippaasti, mikä yllätti monet ja hajotti joukon jo alkukierroksilla. Kymmenen kierroksen ennätyskin näytti olevan uhattuna, mutta siitä jäätiin lopulta kuitenkin yli minuutti. Ajon aikana nähtiin irtiottoja ja niiden yrityksiä, kovaa takaa-ajoa ja lopussa tiukkoja kirikamppailuja. Ensimmäisenä maaliviivan ylitti Team Skinsin Olli Miettinen. Yhteispisteissä miesten sarjaa johtaa ensimmäisen osakilpailun voittaja, Kalle Laanterä.

3.6.

25.5.

 • Sunnuntaina ajettiin Porissa maantieajo, jossa Rauni otti kauden ensimmäisen voittonsa. Miesten elitessä Tapio ajoi maaliin pääjoukossa, joka hävisi puolisen minuuttia kärkisijat jakaneelle viiden miehen ryhmälle.

24.5.

19.5.

13.5.

 • Tampereen Pyynikillä ajettiin äitienpäivänä perinteinen kansainvälinen Fuji-Peloton GP jo 32. kertaa. Rauni osallistui miesten kilpasarjaan ja sijoittui raskaalla radalla nuorempien joukossa hienosti yhdenneksitoista.

11.5.

 • Tapio, joka ajaa edelleen miesten elite-sarjassa, aloitti kautensa Satakunnan ajot -etappiajossa. Kyyti oli kuitenkin kylmää ja kisa päättyi keskeytykseen. Rauni oli osallistunut jo pari viikkoa sitten Hausjärvellä AHH-ajoon, jossa ajo oli loppunut rengasrikkoon. Satakunnan ajoissa tulos oli jo selvästi parempi: toinen sija kokonaiskilpailussa.

12.4.

 • Sivusto on päivitetty uudelle kaudelle.