Tarmo T   Hämeenlinnan Tarmo r.y.
 
Uutisia  
Yhteisharjoitukset  
Kilpailut  
Tulokset  
Ajajat  
Kuvat  
Tukijat  
Yhteystiedot  
Arkisto  
 
2007-10-09


© Antti Haavisto 2007.
   

Uutisia

9.10. Kuvagalleriaan on lisätty maastoajokuvia XC SM-kilpailuista ja Tawast Marathonilta.
 
9.9. Valokuvia viime viikonlopun kilpailuista: Leijona Master -maantieajo, Leijona-ajot -tempo ja Continental Super Road Cup -osakilpailu.
 
4.9. Iltahämärässä ajetun Continental Super Road Cupin osakilpailun voitti tiukassa loppukiritaistelussa Team Continentalin Tero Hämeenaho. tulokset
 
4.9. Leijona-ajojen 30 km:llä miesten nopein oli Jan Elmgren ja naisten Anne Rautio. tulokset
 
1.9. Leijona Master -maantieajo jouduttiin siirtämään illaksi, mikä aiheutti ymmärrettäviä poisjääntejä. Koleassa, mutta poutaisessa säässä ajetun kisan tulokset.
 
30.8. KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen päätösosakilpailu ajettiin vesisateessa. Koleassa kelissä ajetun kisan polkivat loppuun nuoret Niemen sisarukset Tampereelta.
Kokonaispistetilanteeseen kilpailu ei tuonut muutoksia ja miesten kilpailun voitti tänä vuonna Tampereen Pyörä-Unionin Paavo Hiltunen.
 
29.8. Leijona-ajojen lähtölistat on julkaistu.
 
18.8. Kalenterissa Leijona Master -maantieajojen yhteydessä mainittu Continental Super Road Cup -osakilpailu ajetaan Ahveniston moottoriradalla sunnuntai-iltana 2.9. alkaen klo 18. Tarkempia tietoja on Leijona-ajojen kilpailuohjeissa.
Ilmoittautumiset on tehtävä erikseen lauantain maantieajoihin, sunnuntain tempoon ja sunnuntai-illan maantieajoihin.
 
15.8. Viime sunnuntaina ajettiin Eläintarhan vauhtiradalla Helsingissä kortteliajon suomenmestaruuskilpailut. Miesten sarjan voitti Marek Salermo Vantaan Pyöräilijöistä, naiset Paula Suominen Turun Urheiluliitosta ja nuoret Teemu Viholainen Cycle Club Helsingistä. Galleriassa on kuvia kilpailuista.
 
9.8. Sää suosi KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen viidettä osakilpailua. Voittoon ajoi tällä kertaa Pyörä-Unionin Tero Hämeenaho.
Myös tästä kisasta on kuvia galleriassa.
 
7.8. Leijona-ajojen tempon ja Leijona Master -maantieajon päivät ovat vaihtaneet paikkaa, koska Ahveniston moottorirata ei ole pyöräilijöiden käytettävissä sunnuntaina. Maantieajo radalla ajetaan siis lauantaina ja tempo sunnuntaina.
 
31.7. Viime viikonloppuna ajettiin ratapyöräilyn suomenmestaruuskilpailujen toinen osa Turussa Kupittaan velodromilla. Perjantain aika-ajoista on kuvia galleriassa.
 
26.7. Märkä keli ei karkottanut kaikkia osanottajia KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen neljännestä osakilpailusta. Pyörä-Poikien Juhani Timmerbacka karkasi jo alkukierroksilla muilta ja ajoi ylivoimaiseen voittoon. Kokonaiskilpailussakin johtaja vaihtui, kun Paavo Hiltunen ohitti pisteissä tämän osakilpailun väliin jättäneen Jussi Rossin.
Kuvaajien näkemys kilpailusta
 
11.7. Hämeen alueen rata-ajon vuoden 2007 mestaruudet on jaettu. Viikko sitten ajettiin 2, 3 ja 4 km ja tällä viikolla olivat vuorossa lyhyemmät matkat, 500 m ja 1 km.
 
5.7. IK-32:n Niko Meriläinen jätti Jussi Rossin toiseksi KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen kolmannessa osakilpailussa.
Kuvia kisasta
 
20.6. Kalpalinnassa pidettiin sunnuntaina DH-kilpailut. Kilpailujen kuvasatoa on galleriassa.
 
20.6. Viime keskiviikkona ajettiin Helsingin olympiavelodromilla kansainvälinen Raimo Nieminen GP, josta on kuvia galleriassa.
 
13.6. Eilinen Helsinki GP peruttiin sateenuhan vuoksi, mutta velodromilla ajettiin kuitenkin harjoitusmielessä.
 
12.6. Kuvagalleriaan on lisätty kuvia KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen ensimmäisestä ja toisesta osakilpailusta, Hämeen aluemestaruusparitemposta sekä keväällä ajetusta Hesburger-temposta.
 
8.6. Lämmin sääkään ei houkutellut runsasta osanottoa KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen toiseen osakilpailuun. TWD-Länkenin Jussi Rossi voitti jälleen kilpakumppaninsa.
 
7.6. Hämeen alueen mestaruuskilpailut ovat kärsineet osanottajapulasta. Toukokuussa ajetuissa maantieajoissa oli peräti kaksi osanottajaa ja tiistaisessa paritempossa vain yksi pari. Pyörä-Poikien Teppo Mäkelä ja Juhani Timmerbacka ajoivat hyvissä olosuhteissa kohtuuajan.
 
24.5. KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen ensimmäisen osakilpailun 15 kierroksen nopein oli Jussi Rossi ja 10 kierroksen Marco-Tapio Niemi.
 
1.5. Sivusto on viimein päivitetty kaudelle 2007.