Tarmo T   Hämeenlinnan Tarmo r.y.
 
Uutisia  
Yhteisharjoitukset  
Kilpailut  
Tulokset  
Ajajat  
Kuvat  
Tukijat  
Yhteystiedot  
Arkisto  
 
2006-09-09


© Antti Haavisto 2006.
   

Uutisia

9.9. Sadetta saatiin vihdoin KOH-I-NOOR-moottoriratakilpailujen viimeisessä, kuudennessa osakilpailussa. Kokonaispistetilanne ei enää muuttunut kärjen osalta. Miesten sarjan voitti Paavo Hiltunen ja naiset Katja Koivulahti, mutta sarjan M-40 Jukka Hietala keräsi kauden aikana eniten pisteitä.
 
24.8.   "Viralliset" kuvat Leijona-ajoista ja Leijona Master -maantieajosta ovat vihdoin esillä.
 
21.8.   Fillari-lehden kuvagalleriassa on Samuli Heikkilän ottamia kuvia sunnuntain ajoista moottoriradalla.
 
20.8.   Sää suosi myös Leijona Master -maantieajoja. Osanottajia oli hiukan viimevuotista enemmän ja kilpailuissa pidettiin hyvää vauhtia. Tulokset.
 
19.8.   Erinomaisessa säässä ajetun Leijona-ajojen tempon nopein oli Joensuun Jarmo Rissanen. Kovimman vastuksen Rissaselle tarjosi Viron Mihkel Reile. Naisten sarjassa Kristiina Iisakkila oli jo viidennen kerran voittaja ja sai näin komean kiertopalkinnon omakseen. Kaikki tulokset.
 
16.8.   Ensi viikonloppuna ajettavien 21. Leijona-ajojen ja 3. Leijona Master -maantieajojen lähtölistat on valmistuneet.
 
14.8. Kuvaaja oli paikalla KOH-I-NOOR-moottoriratakilpailujen viidennessäkin osakilpailussa.
 
10.8. Tekniset ongelmat häiritsivät KOH-I-NOOR-moottoriratakilpailujen viidennen osakilpailun ajanottoa, minkä vuoksi yhden kierroksen aika-ajosta ei saatu kaikille tulosta ja se jouduttiin jättämään pois yhteispisteistä.
TWD:n Jussi Rossi voitti 15 kierroksen matkan ja TCC:n Katja Koivulahti 10 kierroksen.
 
8.9. Junior 4-days Special -kilpailu kokosi viimeiseen osakilpailuun Ahveniston moottoriradalle kuutisenkymmentä nuorta pyöräilijää: tulokset ja kuvia.
Myös kokonaiskilpailun palkintojenjako pidettiin ajon jälkeen moottoriradalla.
 
9.8. KOH-I-NOOR-moottoriratakilpailujen neljännestäkin osakilpailusta on kuvia kuvagalleriassa.
 
2.8. Huomenna, torstaina 3.8. ajetaan Ahveniston moottoriradalla Junior 4-days Special -kilpailun viimeinen etappi.
 
31.7. ISM-kilpailujen läheisyys verotti viime torstaina ajetun KOH-I-NOOR-moottoriratakilpailujen neljännen osakilpailun osanottoa. Jukka Hietala oli jälleen 15 kierroksen nopein.
 
26.7. Ratapyöräilyn suomenmestaruuskilpailut ajettiin tänä vuonna Helsingissä Olympiavelodromilla. Tarmon ratapyöräilyperinteitä piti yllä Antti Haavisto osallistumalla 1 km:n aika-ajoon, josta heltisi viides tila.
Torstain joukkuesprintistä on esillä muutama kuva ja lisää on vielä tulossa lauantain 500 m aika-ajojen, eräajojen ja linja-ajon osalta.
 
11.7. Viime lauantaina ajettiin Riihimäellä Riihimäki-tempo, jossa luokassa M-30 Tapio Viinikka oli seitsemäs ja luokassa M-45 Antti Haavisto kahdeksas. Kilpailusta on kuvia kuvagalleriassa.
 
10.7. Kuvagalleriassa on kuvia helteisestä KOH-I-NOOR-moottoriratakilpailujen kolmannesta osakilpailusta.
 
7.7. Sää suosi KOH-I-NOOR-moottoriratakilpailujen kolmatta osakilpailua. Viidellätoista kierroksella kuuden ajajan kärkiryhmän vahvin oli Jukka Hietala ja kymmenellä kierroksella voittoon ajoi Karoliina Räsänen.
Miesten sarjaa johtavat Sami Peltotalo ja Paavo Hiltunen tasapistein, mutta eniten pisteitä on kerännyt sarjan M-40 Jukka Hietala.
 
5.7. Kesäkuun puolivälissä ajettiin Helsingin Velodromilla Raimo Nieminen GP, jossa oli mukana kotimaisten ajajien lisäksi joukko virolaisia ratakuskeja. Kuvagalleriassa on joitakin kuvia kilpailuista.
 
10.6. KOH-I-NOOR-moottoriratakilpailujen toinen osakilpailu kokosi jo kohtalaisesti ajajia. Jukka Hietala voitti varsin selvästi pitemmän matkan ja Olli Teivaala oli nopein lyhyemmällä.
 
6.6. Paritempon Hämeen aluemestaruuskilpailut ajettiin tänään Hämeenlinnassa melko koleassa kelissä ja vähin osanottajin.
 
19.5. Kuvagalleriassa on muutamia kuvia KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen enimmäisestä osakilpailusta.
 
18.5. Viileä, mutta aurinkoinen sää ei houkutellut ajajia KOH-I-NOOR -moottoriratakilpailujen ensimmäiseen osakilpailuun kovinkaan runsaasti. Hiihtäjänä paremmin tunnettu Sami Peltotalo oli 15 kierroksen nopein ja Kristiina Iisakkila 10 kierroksen.
 
15.5. Ennakkotiedoista poiketen KOH-I-NOOR-moottoriratakilpailujen ensimmäinen osakilpailu ajetaan torstaina 18.5. klo 18:30!
 
12.5. Tarmon ajajat avasivat kilpailukautensa viime sunnuntaina 7.5. Sipoon Susiringissä. Tuloksena oli kaksi toista sijaa, kun sekä luokassa M-30 Tapio Viinikka että luokassa M-45 Antti Haavisto jäivät loppukiritaistelussa niukasti kakkosiksi.
 
26.4. Piirikunnalliset kilpailut aloitettiin Rastilassa. Lämpimästä kelistä huolimatta paikalla oli vain kolme ajajaa.