Tarmo T   Hämeenlinnan Tarmo r.y.
 
Uutisia  
Yhteisharjoitukset  
Kilpailut  
Tulokset  
Ajajat  
Kuvat  
Tukijat  
Yhteystiedot  
Arkisto  
 
2005-02-20


© Antti Haavisto 2004.
   

Uutisia

19.12. Kausilta 2004 ja 2003 on kaiveltu lisää valokuvia.
 
5.12. Hämeenlinnan Tarmo järjestää ensivuoden MTB Marathonin SM-kisat. Kilpailu ajetaan kutakuinkin samalla reitillä kuin viimekesäinen cupin osakilpailu.
 
3.12. Hämeen pyöräilyn palkintojenjakotilaisuus pidettiin jo perinteisesti Hämeen Sanomissa. Ruokailun ja kahvien välissä jaettiin palkintoja ja mitaleja alueen kisoista menneeltä kaudelta sekä saunottiin.
 
7.11. Kauden päättäjäiset ja vuosikokous pidettiin 7.11. Tervaniemessä. Tilaisuudessa jaettiin myös Tarmolaisajajien aluemestaruusmitalit.
 
31.10. Kauden päättäjäiset ja vuosikokous pidetään 7.11. klo 13 Tervaniemessä. Yhteislenkille lähdetään kelin mukaan maantie- tai maastopyörin klo 9 Tervaniemestä ja sauna on lämpimänä klo 11:stä alkaen.
 
17.10. Rauni Eklund osallistui tänäkin vuonna Mallorcalla ajettavaan kansainväliseen veteraanien pyöräilyviikkoon.
Maanantaina 11.10. ajetussa avauskisassa Rauni tuli pääjoukossa maaliin samalla ajalla voittajan kanssa ja sijoitus oli 16..
Seuraavan päivän ajossa ryhmä hajosi useaan osaan ja Rauni tuli maaliin joukon keskivaiheilla.
Torstaina 14.10. alkoi kolmipäiväinen etappiajo, jonka kaikilla osuuksilla Rauni oli mukana aivan kärkikahinoissa. Sijoitukset etapeilla olivat 11./I etappi, 8./II etappi ja 4./III etappi ja menestystä tuli myös kiri- ja mäkikilpailuissa.
Etappiajon yhteistuloksissa tuli hieno neljäs sija ja koko viikon yhteistuloksissa kaikki sarjat mukaanlukien yli 350 ajajan joukossa Rauni oli 18..
 
22.8. Pasi Ahlroos oli jälleen nopein yhdeksänsissätoista Leijona-ajoissa. Täydelliset tulokset.
 
21.8. Leijona Masters -maantieajot ajettiin vaihtelevissa olosuhteissa. Tulokset.
 
18.8. Leijona-ajojen lähtöluettelot ovat valmistuneet.
 
16.8. Yhdeksännettoista Leijona-ajot ajetaan ensi viikonloppuna Hämeenlinnassa. Lauantaina ohjelmassa ovat maantieajot Ahveniston moottoriradalla ja sunnuntaina ajetaan aika-ajoja tiellä nro 130.
 
16.8. Tarmon Martti Karjalainen ajoi sarjansa voittoon Kalevan Kierroksen pyöräilyssä Laukaalla.
 
13.8. Rauni Eklund osallistui Suomen maajoukkueessa veteraanien PM-kilpailuihin Ruotsissa. Tempoajon 4. ja maantieajon 5. sija eivät oikein miestä tyydyttäneet - etenkin maantieajossa mitali oli hyvin lähellä.
 
8.8. Järjestämämme Gary Fisher MTB Marathon Cupin viides osakilpailu saatiin ajaa sunnuntaina helteisessä kelissä. Miesten sarjan voitti Eero Jäppinen Mikkelistä ja naiset Tarmon Katja Koivulahti. Tulokset...
 
6.8. Tampereen Pyörä-Poikien Toni Lehtimäki oli nopein KOH-I-NOOR -ajojen viidennessä osakilpailussa.
 
4.8. Pohjois-Pohjanmaan etappiajossa Tatu Kasurinen ja Rauni Eklund olivat lopputuloksissa sijoilla 8. ja 9. sijoituttuaan kaikilla etapeilla aivan kärjen tuntumaan.
 
4.8. Osanottajien vähyyttä potevan maastopyöräilyn XC-cupin viides osakilpailu ajettiin sunnuntaina Tampereella Lamminpään ulkoilumajan maastossa. Jukka Hietala ajoi jälleen palkintosijalle, nyt kolmanneksi.
 
27.7. Ensimmäistä kertaa ajetuissa MTB Marathonin SM-kilpailuissa Rauni Eklund ja Rauno Kokkonen sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi sarjassa M-40. Miesten pääsarjassa Jukka Hietala jäi niukasti mitalikolmikon ulkopuolelle.
 
25.7. SM-ratapyöräilyistä ei tänä vuonna tullut Tarmolle kuin kaksi pistesijaa 1 km:n aika-ajosta.
 
21.7. Ratapyöräilyn SM-kisojen läheisyys verotti osanottajia KOH-I-NOOR -ajojen neljännestä osakilpailusta.
 
19.7. Vaikka seuramme ei aivan kovia mitalitavoitteita saavuttanutkaan Pirkkalassa ajetuissa ikäluokkamestaruuskilpailuissa, ottivat ennakkosuosikit Jukka Hietala ja Rauni Eklund kumpikin mestaruuden lauantain aika-ajoissa. Lisäksi saimme useita pistesijoja.
Sunnuntaina maantieajoissa Jari Valkama, Rauni Eklund ja Hannu Savolainen jäivät vain niukasti mitalisijojen ulkopuolelle ja pienellä onnella mitalisaalis olisi voinut kaksinkertaistua.
 
11.7. Tarmolaisajajat ajoivat vakuuttavasti Riihimäellä viikonloppuna ajetuissa Ekokem-tempoajossa ja Riihimäki-ajossa. Jukka Hietala ajoi luokkavoiton lauantaina ja sunnuntain parhaasta tuloksesta vastasi Jari Valkama.
 
11.7. Kilpailukokemusta hankkimassa olleen Aleksei Demidovin lopullinen sijoitus etappiajon yhteistuloksissa Ruotsissa oli 55.. Neljännellä, viidennellä ja kuudennella etapilla Aleksei jäi lisää kärjelle, mutta ajoi raskaan kisan hienosti loppuun.
 
8.7. KOH-I-NOOR -ajojen kolmas osakilpailu ajettiin vaihtelevissa olosuhteissa.
 
8.7. Kolmas etappi Ruotsissa oli raskas Aleksei Demidoville. Ero kärkeen kasvoi lähes kahdeksaan minuuttiin ja sijoitus kokonaiskilpailussa on nyt 64..
 
7.7. Tarmon Aleksei Demidov osallistuu Suomen maajoukkueessa Ruotsissa ajettavaan kansainväliseen kuuden päivän etappiajoon. Prologin, ensimmäisen ja toisen etapin jälkeen Aleksei on 45., mutta eroa kärkeen on vain 35 sekuntia.
 
6.7. Jukka Hietala ei välinerikon vuoksi pystynyt täysipainoisesti puolustamaan viimevuotista vioittoaan Tahkovuorella ajetussa Tahko MTB Marathon -kilpailun 60 km:n sarjassa. Tuloksena oli kuitenkin hieno toinen sija yli 400 osanottajan kilpailussa.
 
2.7. Tarmolaisajajien menestys maantiepyöräilyn SM-kilpailuissa jäi tänä vuonna aika vaatimattomaksi: Antti Munnukka oli 22. 50 km:n aika-ajossa Laihialla ja Tatu Kasurinen 41..
 
26.6. Tarmonmestaruustempo ajettin keskiviikkona 23.6. Rengon lenkillä. Antti Munnukka otti jo kolmannen peräkkäisen mestaruutensa.
 
26.6. KOH-I-NOOR -ajoissa on ajettu toinenkin osakilpailu ja Tarmon Tatu Kasurinen on kokonaiskilpailussa jaetulla ensimmäisellä sijalla.
 
19.6. Tulossivulle on lisätty tarmolaisajajien viime viikkojen saavutuksia.
 
30.5. Tampereella Pyynikin mäkisellä radalla ajetussa Rosendahl GP:ssä miesten kilpasarjassa nousukuntoinen Tatu Kasurinen sijoittui seitsemänneksi ja Rauni Eklund yhdeksänneksi.
 
30.5. Tarmon ajajat jatkoivat vahvoja esityksiä maastopyöräilyn Gary Fisher marathon -cupin toisessakin osakilpailussa Mikkelissä. Jari Valkama voitti jälleen M-40 sarjan ja Jukka Hietala oli edellisen osakilpailun tavoin kolmas miesten sarjassa. Antti Munnukka paransi sijoitustaan parilla sijalla ja oli yhdeksäs.
 
30.5. KOH-I-NOOR -moottorirata-ajojen ensimmäinen osakilpailu ajettiin hiukan koleassa ja kosteassa kevätsäässä. Miesten sarjan voittoon ajoi Tomi Ikonen Tampereelta.
 
23.5. Tarmo järjesti maastopyörälyn XC-cupin ensimmäisen osakilpailun, 6. Tarmo-MTB Ahvenistolla. Osanottajia oli hiukan vähemmän kuin viime vuonna, mutta kilpailu oli silti kovaa. Miesten pääsarjan voitti viime vuoden tapaan Kouvolan Erik Kaarlampi ja Jukka Hietala sijoittui hienosti toiseksi, vaikka hävisikin selvästi voittajalle. Sarjassa M-40 Jari Valkama ja Hannu Savolainen toivat Tarmolle kaksoisvoiton ja naisten sarjassa Katja Koivulahti oli myös kakkonen.
Kaikki tulokset
 
21.5. Pinsiössä ajettiin helatorstaina kansallinen Roopen mäkitempo 4,3 km:n radalla. Aleksei Demidov oli M-16:ssa toinen ja Tatu Kasurinen kilpasarjan seitsemäs.
 
17.5. Maastopyöräilyn Gary Fisher marathon -cupin ensimmäinen osakilpailu ajettiin sunnuntaina Haminassa. Tarmon joukkue otti yhden kutakin mitalisijoitusta: Jari Valkama voitti ja Hannu Savolainen oli toinen M-40 sarjassa ja Jukka Hietala sijoittui kolmanneksi miesten sarjassa kovimpien maastokuskiemme joukossa.
 
13.5. Avanti-cupi jatkui maastoajolla Vantaalla. Jukka Hietala taisteli loppuun saakka voitosta Aleksi Hoffmanin kanssa, mutta joutui vielä taipumaan. Myös juniorit Joni ja Sami sekä Hannu Savolainen olivat keräämässä kilpailukokemusta.
 
9.5. Sipoon Susikierroksen maantieajossa sarjavoittoihin ylsi peräti kolme Tarmolaista: Rauni Eklund (M-50) aloitti kauden uudessa sarjassaan heti voitolla ja Hannu Savolainen (M-45) sekä Tapio Viinikka (M-30) olivat myös ykkösiä sarjoissaan.
 
8.5. Suuri osa tarmolaisajajista avasi kilpailukautensa Sipoossa Susikierroksella. Tarmolaisista 10 km:n aika-ajon parhaat sijoitukset ajoivat Jukka Hietala (1.), Hannu Savolainen (2.) ja Jari Valkama (4.).
 
28.4. Jukka Hietala ajoi kolmanneksi Etelä-Suomen alueellisen Avanti-cupin ensimmäisessä osakilpailussa Helsingin Eläintarhassa. Cup käsittää kaikkiaan kuusitoista osakilpailua, joihin kuuluu niin rata-, maasto, maantie- kuin tempoajoja.
 
28.4. Maantiecupin avauskisassa Mynämäellä Aleksei Demidov ja Tatu Kasurinen ajoivat lupauksia herättävästi.
 
31.3. Kilpailukausi avattiin piirikunnallisella aika-ajolla Rastilassa.
 
1.1. Sivusto on siirtynyt jälleen uuteen vuoteen. Mitään suuria muutoksia ei ole tapahtunut, mutta pientä parantelua(?) on siellä täällä.